About

Onze Diensten


JP Technics is uw hulplijn voor alle loodgieterij-issues!JP Technics is de vakman die je zoekt als het aankomt op alle issues omtrent leidingen: verstoppingen, breuken, slijtage enz. Ook voor het onderhoud van al uw leidingen is JP Technics uw betrouwbare partner. Kortom: voor al uw reparatie-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden is er slechts één adres: JP Technics.

Maak van uw badkamer uw oase van rust en ontspanning. JP Technics tovert uw oude badkamer om in een modern, degelijk en gezellig plekje waar u optimaal ontspant en tot rust komt. Ook voor de aanpassing of uitbreiding van uw bestaande badkamer staat JP Technics graag tot uw dienst! U kiest zelf de gewenste materialen of, indien gewenst, adviseert JP Technics u met plezier over de talrijke mogelijkheden binnen elk budget.

JP Technics zorgt dat u er elke dag warmpjes bijzit. Een correct geïnstalleerde en optimaal werkende centrale verwarming is vandaag belangrijker dan ooit, gezien de stijgende energieprijzen.

JP Technics voorziet graag in de plaatsing en het onderhoud van uw centrale-verwarmingssysteem, zowel in een privéwoning als op kantoor of in het bedrijf. We stellen graag onze expertise ter beschikking om u optimaal en in alle comfort te laten genieten van uw verwarming terwijl u uw budget onder controle houdt.

Op een lekkende kraan of een gesprongen leiding zit niemand te wachten. Sterker nog: als u ermee te kampen krijgt, wilt u dit euvel in no time verholpen zien. Een vakman vinden die snel en gespecialiseerd werk verricht, is echter moeilijk te vinden. JP Technics is uw partner voor het oplossen van dergelijke problemen.